logo_large.webp
logo_large.webp

Wie is AstroMoon?

 
 

Welkom bij AstroMoon,

 

Leuk dat je wilt weten wie ik ben. Mijn naam is Monique Wijnans, maar de meeste mensen noemen mij Moon. Vandaar de naam AstroMoon voor mijn website. Op 11 december 1970 zag ik het levenslicht, een echte Boogschutter dus. Van kinds af aan heb ik al een fascinatie voor wat er zich boven ons allemaal afspeelt. Als klein meisje, aan de hand van mijn vader, op een koude winteravond naar de sterren kijken. Heerlijk, wat een prachtige herinnering. Al 30 jaar deel ik het leven met mijn lieve man en samen hebben we twee fantastiche kinderen, van ieder soort een. Intens heb ik genoten van het moeder zijn. 

Ondertussen hadden we een leuk winkeltje in Nijmegen waar ik me nuttig probeerde te maken. In het begin puur administratief maar later ook op de vloer. Het in de winkel staan vond ik altijd erg leuk, al die mensen met allemaal hun eigen verhaal en beslommeringen. Door alle buitenlandse studenten leek het wel alsof de hele wereld bij ons binnenkwam. De verhalen boeiden mij iedere keer opnieuw en meer dan eens vroeg ik mij dan van alles af. Hoe stonden de planeten op die momenten of hoe hun naam van invloed was geweest op hun levenspad. Altijd weer op zoek naar kennis en kijken hoe ik mijn en anderen hun horizon kon verbreden.

 Altijd zocht ik naar bepaalde verbanden, en op een gegeven moment had ik echt de behoefte hier iets mee te gaan doen. Dit was voor mij het moment om te besluiten een echte opleiding te gaan doen in astrologie en numerologie. Dat heb ik dus gedaan en inmiddels ben ik alweer een heel wat jaren gediplomeerd astrologe en numerologe. Eigenlijk vind ik het juist een voordeel dat ik de opleiding pas ben gaan doen toen ik wat ouder was. Hierdoor had ik natuurlijk veel meer eigen levenservaring waardoor de astrologische en numerologische lading veel duidelijker voor me waren en ik het AstroMonisch ging bekijken. Dankbaar ben ik, dat ik mensen mag helpen om meer inzicht in zichzelf of kindje te laten krijgen.

De consulten probeer ik in begrijpelijk Nederlands te schrijven en ze worden binnen 14 dagen per post naar je toe gestuurd. Je kunt alles dan rustig doornemen en als er daarna nog vragen zijn is het altijd mogelijk om nog contact met mij op nemen via telefoon, mail of contactformulier.

Groetjes,

Monique

​info@astromoon.nl   06-41663793

of stel je vraag via het contactformulier.


Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN