logo_large.webp
logo_large.webp
De Zon en zijn  betekenis
De Zon en zijn betekenis

De Zon in je horoscoop geeft de behoefte weer om jezelf te zijn, de weg die je het best kan gaan om je volgens je diepste 'ik" te ontplooien. De behoefte tot zelfexpressie en de voornaamste drijfveer tot deelnemen aan het leven wordt door de Zon vertegenwoordigd. De Zon staat symbool voor ons ego, onze levenskracht en hoe we onze doelen en idealen het liefst verwezenlijken. Het teken waar de Zon staat in onze geboortehoroscoop geeft aan op welke manier deze levenskracht wordt geuit.

Gunstige verbindingen met andere planeten uit je horoscoop laten het vermogen zien om zelfstandigheid en zelfvertrouwen te ontwikkelen. Tevens wordt hier een blakende gezondheid en vitaliteit uit afgelezen. Lastige verbinden duiden meestal op psychologische problemen die een diep effect op ons hebben. Laten we niet vergeten dat we door deze lastige verbinden juist die psychische groei maken en daardoor juist tot verrassende dingen in staat blijken te zijn. 

De Zon is verbonden met het dierenriemteken Leeuw. Een rondgang van de Zon door de dierenriem duurt 1 jaar en hij staat 30 dagen in een dierenriemteken.

 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN