logo_large.webp
logo_large.webp

Wat is numerologie

 
 

Letterlijk vertaald betekent numerologie, kennis der getallen. De theorie achter numerologie is gebaseerd op de wijsheid van Pythagoras dat alles terug te leiden is tot getallen en ieder getal staat weer symbool voor een bepaalde energie.

De getallensymboliek komt in bijna alle culturen voor. Ook in het jodendom met de Kabbala, de bijbel, en in de Chinese Feng Shui is het gebruikelijk om een betekenis toe te kennen aan een getal. Deze eeuwenlange studies uit verschillende regio's zijn het duidelijk eens, getallen hebben een boodschap.

Ieder getal heeft zijn eigen trilling en kenmerken. Je naam, je geboortedatum, het jaar waarin je nu leeft, je relatie en ga zo maar door. Alles is terug te leiden naar getallen en de daarbij horende krachten.

Door de kracht van jouw getallen te achterhalen, kun je veel over jezelf te weten komen. Mooie dingen, zoals talenten waar je je niet bewust van bent maar het laat je zeker ook je donkere kant zien.

Nieuwsgierig naar de persoonlijke getallen die bij jou horen? Een numerologie consult laat je de volgende dingen zien:

- je naamgetal  (je levensopgave)

- je hartgetal (je innerlijk)

- je persoonlijkheidsgetal (hoe je op anderen overkomt)

- je lotsgetal (je karma & darma)

- je geboortegetal (je eigenschappen)

- je bestemmingsweg (je richting)

- je levensdoel (wat is van belang in het tweede gedeelte van je leven, vanaf 35 jaar)

- je zielsmotivatie (waarom ben je op aarde)

- je jaargetal (wat is in het huidige jaar belangrijk)


Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN