logo_large.webp
logo_large.webp
Jaarhoroscoop 2024 - Ram
Jaarhoroscoop 2024 - Ram

Ram is ongeduldig bij aanvang van het nieuwe jaar en dat kan zelfs wat nervositeit brengen. Zoals altijd weet Ram goed hard werken is maar pas wel op dat je niet uitgeput raakt. Je gevoel voor humor is in januari zeker aanwezig, zelfs de sarcastische ondertoon ontbreekt niet.

Halverwege februari kun je overvallen worden door een schuldgevoel. Accepteer gewoon dat ook jij eigenschappen bezit die misschien niet zo fijn zijn, niemand is immers perfect. Wellicht heb je ergens advies bij nodig, vraag daar dan ook om en laat die koppigheid los dat je het zelf zou moeten doen.

In maart heb je de behoefte om te laten zien dat je anders bent dan de massa. Je acties zijn ongewoon en laten anderen de wenkbrauwen fronsen. Alles waar je het gevoel van hebt dat je belemmerd in je vrijheid daar kom je tegen in opstand.

De lentekriebels in april doen je zeker goed. Je bent aangenaam gezelschap en mensen genieten van je aanwezigheid. Een goede maand om jezelf eens wat extra aandacht te geven en dan vooral op je uiterlijk gericht. In de liefde kunnen mooie dingen gebeuren.

In mei laat je je van je felste kant zien. Je laat je door niemand wat zeggen en trekt volledig je eigen koers. Je doet dit met een energie waar anderen de mond van openvalt, je bent niet te stoppen. Let er wel op dat je niet over alles en iedereen heen walst, je bent niet alleen op de wereld.

Begin juni kost het je weinig moeite om eventuele problemen thuis praktisch en constructief op te lossen. Dat komt voornamelijk omdat je meer bereid bent om een compromis te sluiten en dat is iets wat voor Ram niet altijd makkelijk is.

Halverwege juli vind er een explosie van impulsiviteit plaats. De routine in je leven ervaar je als killing en je hebt een sterke behoefte aan andere en zelfs extreme ervaringen. Je inventieve geest brengt je op de meest wilde ideeën en verrassende inzichten.

In augustus is de kans op onenigheid met broers/zussen of buren groot. Probeer open te staan voor meningen van anderen en dring vooral je eigen mening niet op. Naarmate de maand vordert krijg je steeds meer energie, pas op voor blessures of ontstekingen.

September is een uitstekende maand voor al je verbintenissen. Je liefdesrelatie, zakelijke relaties of samenwerkingen zijn helemaal in harmonie en dat komt omdat je je hakken wat minder in het zand zet. Is er iemand met wie overhoop ligt, neem dan de eerst stap om het weer goed te maken.

Er is in oktober meer activiteit in en rond je huis, je wilt alles precies hebben zoals jij dat wilt en daar moet je vooral ook naar streven. Echter, wanneer er nog andere bewoners zijn dan dien je, om moeilijkheden te voorkomen, toch even te overleggen. Dingen uit het verleden kunnen zich weer aan je opdringen.

Wil je een nieuwe taal of iets anders leren, dan begin daar in november mee. Je brein neemt makkelijk nieuwe info op dus maak daar gebruik van. Als het even kan dan probeer het geleerde meteen in de praktijk te brengen. Je stelt je deze maand toleranter op ten opzichte van je medemens.

In december begint het te kriebelen, je hebt even genoeg van de dagelijkse beslommeringen en het liefst zou je er even tussenuit gaan. Alles wat anders is of wat je blik op de wereld vergroot trekt je aandacht. Je bent lekker ook nieuwsgierig naar andere mensen en wilt graag horen hoe zij tegen het leven aankijken.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN