logo_large.webp
logo_large.webp
Pluto in Waterman - 22 januari 2024
Pluto in Waterman - 22 januari 2024

Pluto, de planeet van transformatie, is het teken Waterman binnengekropen en dat gaat behoorlijk wat teweegbrengen. Het teken Steenbok waar Pluto de afgelopen 16 jaar zijn thuisbasis had heeft een totaal andere lading dan Waterman. Steenbok staat voor het verleden, regering en machtshebbers, het teken Waterman staat juist voor toekomst, vrijheid en sociaal. Pluto die zijn macht sinds 2008 door politieke leiders en andere machtshebbers aan het volk hebben opgelegd gaan deze machtige en krachtige posities zien afbrokkelen. De tijd van Waterman is aangebroken en de macht zal terug naar het volk gaan. Er zal een grotere behoeft ontstaan om met elkaar te verenigen en krachten te bundelen omdat het vertrouwen in regeringen en organisaties met macht steeds kleiner wordt. Pluto in Waterman zal op brute wijze de schaduwen van gemeenschappen blootleggen en de gevaren van machtsdynamiek, elitarisme en groepsdenken benadrukken. Het is tijd dat de oude garde beseft dat hun tijd erop zit en dat geniale vernieuwende denkers van de nieuwe garde het over gaan nemen.
Pluto wil de waarheid boven halen en met Uranus die de 27e vooruit gaat lopen kunnen er schokkende feiten blootgelegd worden die waarschijnlijk met wetenschap of technologie te maken hebben.
Pluto schuift september, oktober en november terug op de laatste graad van Steenbok, en hierdoor kunnen we nog wat stuiptrekkingen verwachten van de huidige machtshebbers. Houd er echter rekening mee dat de oude orde sterker kan lijken te worden met Pluto op deze laatste graad gedurende deze 3 maanden. Dit komt omdat ze luider zullen worden in een poging om de status-quo voort te zetten. Weet dat er heel andere dingen gebeuren op de energetische, elektromagnetische en lichtniveaus van ons universum.
Op 19 november treedt Pluto het innovatieve luchtteken Waterman binnen om daar te blijven tot 2044. De komende maanden zijn dus maar een voorproefje van wat komen gaat. Verandering heeft tijd nodig en Pluto blijft dus 20 jaar in Waterman. Het wordt een tijd waarvan je gaat denken, “en toen veranderde alles”.
 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN