logo_large.webp
logo_large.webp

Blog

Geen dag is hetzelfde dus ook niet in het universum, planeten zijn constant in beweging. Sommige gaan langzaam en staan jaren in een zelfde dierenriemteken terwijl anderen er in een paar dagen doorheen vliegen. Door al deze bewegingen verandert de energie niet alleen om je heen maar ook in je zelf. AstroMoon houdt je op de hoogte van het belangrijkste astrologische nieuws.

Venus sextiel Uranus - 28 maart 2024

Venus de planeet van de liefde en de onvoorspelbare Uranus staan in een gunstige verbinding. Er kan een plotselinge verandering plaatsvinden in je relaties, zowel vriendschappelijk, professioneel als ook op liefdesgebied. Misschien voel je je te gebonden en heb je behoefte aan meer vrijheid. In zakelijke of financiële bezigheden kunnen zich onverwachte gebeurtenissen voordoen die ook nog eens goed voor je uitpakken. Wanneer er in deze dagen een liefdesrelatie begint dan is deze waarschijnlijk zeer turbulent maar van korte duur. Deze stand maakt vrouwen extra aantrekkelijk, ze zijn zich onbewust meer bewust van hun vrouw zijn. Op het artistieke en creatieve vlak kun je baanbrekend werk verrichten.

Volle Maan in Weegschaal - 25 maart 2024

De Volle Maan vindt plaats wanneer de Zon en de Maan recht tegenover elkaar staan en het is een van de belangrijkste energetische momenten van de maand.

Deze Volle Maan vraagt om samenwerking, diplomatie, rechtvaardigheid en gelijkheid. Wees alert op de kansen die ontstaan door je relaties. Onthoud dat, aangezien de Zon in het teken Ram  staat, je initiatief moet nemen en niet moet aarzelen om verder te gaan. Weegschaal heeft namelijk de neiging om te lang te twijfelen en dingen af te wegen waardoor kansen gemist worden.

De periode Volle Maan is een tijd van afronding, van oogst en manifestatie van je intenties uit het verleden. Wat je eerder hebt gezaaid, kun je tijdens deze lunatie oogsten. Zes maanden geleden was het Nieuwe Maan in Weegschaal en alles wat je je t

Zon in sterrenbeeld Ram - 20 maart 2024

De Zon komt het assertieve vuurteken Ram binnen en dus kunnen we zeggen, Gelukkig Nieuwjaar! Wanneer de Zon aankomt in Ram begint astrologisch gezien een nieuwjaar, Ram is immers het eerste teken van de dierenriem. Met de Zon in Ram komt je egoïstische kant wat meer naar boven, je hebt duidelijk je eigen programma en wensenlijstje. Het Ramseizoen geeft ons een boost om vooruit te komen en eventueel een nieuwe weg te bewandelen. Ram stoot nogal eens zijn hoofd dus wees niet te weerbarstig wanneer anderen je van goede raad willen voorzien.

Ram met zijn heerser Mars zijn strijdlustig en zullen alles uit de kast halen om als winnaar uit de strijd te komen. De vurige aard van Ram wil niet dat we blijven stilzitten en afwachten tot er dingen gebeuren. Gebruik de pioniersmentaliteit

Nieuwe Maan in Vissen - 10 maart 2024

De Nieuwe Maan arriveert op 10 maart 2024 in Vissen en opent een deur naar nieuw en magisch gebied. De Vissen Nieuwe Maan geeft ons de kans om te dromen, om intenties te stellen en te visualiseren wat het is dat we in de toekomst zouden willen creëren. We kunnen ons op dit moment extra creatief voelen en merken dat we ons van alles voor de geest halen, dagdromen en nieuwe inspiraties en ideeën oproepen.
De nieuwe maan van maart is eigenlijk een van de beste in het jaar om ons creatieve vuur aan te wakkeren en diep in onze dromen en intuïtieve oefeningen te duiken. We zullen ons gesteund voelen als het gaat om deze gebieden van ons leven, dus maak gebruik van deze energie en geef jezelf toestemming om te stromen. Deze energie wil niet dat we verwikkeld raken in onze geest met alle

Mars vierkant Uranus - 9 maart 2024

Strijder Mars in Waterman en rebel Uranus in Stier staan in een gespannen verbinding en dus kun je vandaag heel wat onrust verwachten. Je kunt wat last hebben van stemmingswisselingen en de drang naar vrijheid is niet in te tomen. Er borrelt een enorme behoefte aan onafhankelijkheid en je laat je door niemand tegenhouden, diegene die een poging waagt kan erop rekenen dat hij of zij de wind van voren krijgt. Alles moet anders vandaag en je hebt genoeg energie om verrassend voor de dag te komen. Wat voor jou als verrassend en origineel is dat kan voor anderen nogal choquerend zijn, houd daar rekening mee.
Gespannen verbindingen tussen Mars en Uranus verhogen de seismische activiteit en dus is er een vergrote kans op aardbevingen, modderstromen, lawines e.d.
 

Mercurius conjunct Neptunus - 8 maart 2024

Neptunus en Mercurius maken een samenstand in het teken Vissen en dus is de kans vandaag groot dat je verkeerd begrepen wordt. Mercurius is de planeet van onze communicatie maar Neptunus maakt het wat mistig in je hoofd. In alle manieren van hoe je je kunt uiten moeten je er rekening mee houden dat het niet bij de ander overkomt zoals jij bedoelt. Dus zet voor jezelf nog even alles op een rijtje voordat je iets zegt, check je mails, apps e.d. dubbel voordat je op verzenden klikt, en lees belangrijke documenten aandachtig door voordat je je krabbel zet. Het leuke aan deze stand dat je zo’n rijke fantasie hebt, die komt fantastisch tot uiting in creatieve bezigheden. Je intuïtie zal je vandaag overigens niet in de steek laten. Mercurius is ook de planeet van verbindingen (dus ook verkeer)

Zon sextiel Jupiter - 1 maart 2024

De levenskrachtige Zon staat in een mooie verbinding met de uitbundige Jupiter. Het wordt een dag vol optimisme en vertrouwen en wel speciaal gericht op de dingen die waardevol voor je zijn. Denk daarbij aan je relatie, je vermogen, je baan, huis, de natuur, je gezondheid enz. Je bent bereid om daar iets nieuws te proberen en de kans dat het goed uitpakt is groot. Jupiter houdt van overdrijven dus die kans op succes is zelfs heel erg groot. Je bent avontuurlijk ingesteld vandaag en als het even kan dan ga naar buiten, voel je vrij en ontdek wat er allemaal te beleven is.

Volle Maan in Maagd

Het is Volle Maan in het ordelijke teken Maagd en dus is het tijd om afscheid te nemen van slechte gewoontes. Maagd hecht grote waarde aan zijn gezondheid en daarom is dit het perfecte moment om je eigen gezondheid eens nauwkeurig te onderzoeken. Leef je gezond? Ben je iemand die de hele dag een zittend beroep heeft, ’s avonds nog even een magnetron maaltje verorbert, constant zijn aansteker zoekt om zijn paffertje aan te steken? Dan wordt het hoog tijd om daar wat verandering in aan te brengen. Kom in bewegen, eet vers en probeer op z’n minst slechte gewoontes af te bouwen.

Maagd is het meest dienstbare teken van de dierenriem en de Volle Maan vraagt je om eens naar jezelf te kijken. Ben je iemand die altijd meteen klaar staat voor iemand anders of vind je het juist wel p

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN